GİRİŞ SAYFASI

ARAM NİGOĞOSYAN OLİMPİYAT OYUNLARI

Karagözyan okulu 100. yıl etkinlikleri çerçevesinde Tüm Ermeni ilk ve orta okullarını kapsayan Spor Oyunları düzenlenmiştir. Karagözyan Okulu 100. Yıl Aram Nigoğosyan  Olimpiyat Oyunları  adı altında yapılacak olan spor karşılaşmaları 16 Nisan Salı günü Futbol karşılaşmaları ile  başladı. Taksim Spor Kulübü tesislerinde oynanan karşılaşmalarda 9 Küçükler ve 13 Yıldızlar olmak üzere 2 kategoride toplam 22 takım yarıştı. Aram Nigoğosyan Olimpiyat oyunları Futbol, Basketbol, Voleybol, Yüzme, Atletizm, Masa Tenisi ve Satranç dallarında 2 ay sürecek ve 13 Haziran Perşembe günü Karagözyan Okulu bahçesinde tüm okulların Sporcuları ve Öğretmenlerin katılacağı Ödül Töreni ve kapanış eğlencesi ile sona erecek. Ayrıca her spor kategorisinde Centilmenlik ödülü veriecek. Centilmenlik ödülü ise efsanevi Beden Eğitimi öğretmeni  Arto Kalpakçıyan adına ve anısına verilecek.