GİRİŞ SAYFASI

NDS ANAOKULU'NU AĞIRLADIK

2-3 Nisan 2012 tarihlerinde Notre Dame De Sion Lisesi Eğitim Vakfına ait Neslin Değişen Sesi Anaokulu öğrencileriyle birlikte Fransız ve Türk öğretmenlerini ağırladık. Her iki okulun idarecilerinin ve öğretmenlerinin işbirliğiyle hazırlanan “Kültürel Çoğulculuk” projesiyle, Paskalya geleneklerini konu alan etkinlikler gerçekleştirdik. Okulumuzun bahçesinde kurulan: Yumurta Avı, Psikomotor Parkuru ve Yumurta Oyunu atölyeleriyle eğlenceli saatler geçirdik. Hagop Yeghpayr adlı şarkıyı hem Ermenice hem de Fransızca seslendirdik. Etkinliklerin sonunda her öğrenci NDS Anaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan çikolatalardan ve Karagözyan Anaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan paskalya çöreklerinden oluşan bir pakete sahip oldu. Ayrıca her okul, diğer okul için grup çalışması olarak ürettiği Paskalya temalı sanatsal çalışmaları hediye etti.