10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI

10 Kasım Atatürk’ü Anma programı, Okulumuz Vahan Kartallıoğlu Salonunda Yapıldı. Program sunumunu 8.sınıf
 öğrencilerinden Açer Savulyan yaptı. Program; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra, okul müdür yardımcısı Narod Veronik Kuruğoğlu’nun konuşmasıyla başladı. Ardından 4. Sınıf öğretmeni Karin Ateş, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Daha sonra, Atatürk’ü anma vesilesiyle bir sunum izlendi ve şiirler okundu. 8. Sınıf öğrencilerinden Selina Çam piyano dinletisi sunduktan sonra, okul koromuz müzik öğretmeni Karin Susmak eşliğinde, Atatürk’ün sevdiği şarkıları ve marşları seslendirdiler. Son olarak tüm sınıfların temsilcileri Atatürk’ün büstüne çiçek koyarken, sınıf öğrencileri ulu öndere olan saygı ve özlemlerini ifade ettiler.