2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı

2012_2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI

2012-2013 Eğitim  Öğretim  Yılı  İlköğretim  Haftası, Vahan  Kartallıoğlu Salonu’nda  17 Eylül 2012 Pazartesi  günü kutlandı. Tören,  Saygı  duruşu  ve  İstiklal Marşı ile başladı. Ardından, Okul Müdürü Meri  Kristin  Kara’nın konuşması  ile devam etti.  Müdür Baş  Yardımcısı Sayın Abdullah  Bayer  duygularını dile getiren bir konuşma yaptı. Daha sonra, öğrenciler ilköğretim haftasıyla ilgili şiirler okudular.
            Cambridge  Üniversitesi’nin  Düzenlediği,  İngilizce  sınavında,  dereceye  giren öğrencilere, İngilizce öğretmeni  Çiler Yılmaz tarafından sertifikalar dağıtıldı.

Sertifika verilen öğrenciler:   Aren  Özattar , Aren Demirci, Rudi Cingöz,  Lusin Çağla,  Aleksan  Zaruki, Larissa  Kılıçer,  Abay Tekkol, Helin Menteşe , Tina Aksoy,  Lara Demir,  Sera  Çitciyan,  Lara Demirci, Melina  Yulafcı, Selina Çam.