29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ

Cumhuriyet Bayramı, Okulumuz Vahan Kartallıoğlu Salonunda kutlandı.     Törene,  Okul  Müdür Başyardımcısı Abdullah Bayer, Okul Müdürü Kristin Kara, Müdür Yardımcısı Narod Kuruğoğlu, öğretmenler ve veliler katıldı.
              Programın sunumunu 8.Sınıf öğrencilerinden Katia Yıldız Acar yaptı.  Tören;  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra, Müdür Başyardımcısının konuşmasıyla başladı. Ardından Türkçe öğretmenimiz Evren Çalışkan cumhuriyetle ilgili duygularını bizimle paylaştı.  2.Sınıf öğrencileri “Cumhuriyet”  şiirini, 7. Sınıf öğrencileri cumhuriyeti anlatan görsel sunum, 3. Sınıf öğrencileri “Cumhuriyet Güneşi” şiiriyle,  7. Sınıf öğrencileri ise Cumhuriyetin Kazanımlarını anlatan bir oyunla sahne aldılar.
              Müzik öğretmenleri Karin Susmak tarafından hazırlanan okul korosunun söylediği marşlarla program sona erdi.