3. Karagözyan Okulu Müzik Maratonu

Karagözyan Ermeni Okulu’nun geleneksel etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Karagözyan Okulu Müzik Maratonu, 14 Mayıs Cumartesi günü Şişli Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

“Sahne senin. Sen de katıl. Enstrümanınla renk kat!” sloganıyla herhangi bir enstrüman eğitimi alan tüm çocukların davet edildiği maratona 24 okuldan toplam 154 öğrenci katıldı. Üç farklı konserden oluşan maraton piyano, keman, gitar, mandolin, bateri, trompet, bongo, conga, glockensipel, flüt ve şan performanslarına sahne oldu.

Sahne alan tüm öğrencilere Karagözyan Ermeni Okulu tarafından birer katılım sertifikası ve madalya verildi. Ardından konser çıkışına kurulan “Photo Selfie” platformunda çektirdikleri hatıra fotoğrafları basılarak hediye edildi.

Organizasyonumuza katılan tüm okullara, öğrencilere ve ailelerine teşekkür ederiz.