7. AKIL OYUNLARI ŞAMPİYONASI BİRİNCİSİ KARAGÖZYAN!

Karagözyan Ermeni Okulu’nun geleneksel etkinliklerinden olan ve bu yıl yedincisi düzenlenen ‘AKIL OYUNLARI ŞAMPİYONASI 14 Mart 2016 Cumartesi günü okulumuzda gerçekleştirildi. Türk Beyin Takımı’ ve ‘Akıl Oyunları’nın işbirliği ile gerçekleştirilen organizasyonda, 12 Ermeni ortaokulundan toplam 36 öğrenci takım ve bireysel olmak üzere iki kategoride şampiyonluk için yarıştılar.

Takımlar kategorisinde ilk üçte yer alan okullar;

1.    Özel Karagözyan Ermeni Ortaokulu
     2.    Özel Esayan Ermeni Ortaokulu
     3.    Özel Kalfayan Ermeni Ortaokulu

Bireysel kategoride ilk üçte yer alan öğrenciler;

1.    Aris Nişan- Özel Esayan Ermeni Ortaokulu
     2.    Karolin Çağlı- Özel Kalfayan Ermeni Ortaokulu
     3.    Tavit Taner Tuğra- Özel Sahakyan Nunyan Ermeni Ortaoklu

Dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından, katılımcı okulların tüm öğrencilerine birer katılım madalyası, çalıştıran öğretmenlerine bu günün anısına birer sertifika ve katılım belgesi verilmesiyle organizasyonumuz son buldu. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde maddi ve manevi destekte bulunan okulumuz Kadınlar Kolu’na, katılan tüm değerli okullarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.