8. AKIL OYUNLARI ŞAMPİYONU KARAGÖZYAN!

Karagözyan Ermeni Okulunun geleneksel etkinliklerinden olan ve bu yıl sekizincisi düzenlenen ‘AKIL OYUNLARI ŞAMPİYONASI 11 Mart Cumartesi günü okulumuzda gerçekleştirildi. ‘Türk Beyin Takımı’ ve ‘Akıl Oyunları’nın işbirliği ile gerçekleştirilen organizasyonda, 11 Ermeni ortaokulundan toplam 33 öğrenci takım ve bireysel olmak üzere iki kategoride şampiyonluk için yarıştılar.

Takımlar kategorisinde ilk üçte yer alan okullar;

1. Özel Karagözyan Ermeni Ortaokulu

2. Özel Esayan Ermeni Ortaokulu

3. Özel Kalfayan Ermeni Ortaokulu

Bireysel kategoride ilk üçte yer alan öğrenciler;

1. Lara Kır- Özel Esayan Ermeni Ortaokulu

2. Tara Zilman- Özel Karagözyan Ermeni Okulu

3. Zeynep Bakırcıoğlu- Özel Kalfayan Ermeni Ortaokulu

Dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından, katılımcı okulların tüm öğrencilerine birer katılım madalyası, çalıştıran öğretmenlerine günün anısına birer sertifika ve katılım belgesi verilmesiyle organizasyonumuz son buldu. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde maddi ve manevi destekte bulunan okulumuz Kadınlar Koluna, katılan tüm değerli okullarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.