Anasınıfı öğrencilerimiz yazar Tülin Kozikoğlu ile buluştu

“Yemeğini Arayan Tırtıl”, “Özgürlüğünü Arayan Kelebek”, “Ben Bir Ressamım Dali” gibi çocukların severek dinlediği ve okuduğu kitapların yazarı  Tülin Kozikoğlu, 7 Mart 2016 Pazartesi günü anasınıfı öğrencilerimizle bir araya geldi.

Öğrencilerimiz oldukça eğlenceli vakit geçirdikleri bu etkinlikte;

*Kitapları kim yazar?

*Resimli kitaplardaki resimleri kim çizer?

*Yazı ve çizimleri kimler bir araya getirir?

sorularıyla bir kitabın bizim okuduğumuz hale gelene kadar yaşadığı serüvenle ilgili yazarımızla sohbet ettiler. Ardından yazarımızdan Yemeğini Arayan Tırtıl’’ın maceralarını dinleyip drama çalışmaları yaptılar. Öğrencilerimiz de tıpkı kahramanımız Tırtıl gibi kocaman bir kapının arkasına gizlenmiş bir yerin resmini renkli kartonlara çizdiler. Kartonları birleştirerek yaptıkları sınıflarımız kadar renkli tırtılı okul kütüphanemize yapıştırmalarıyla etkinliğimiz son buldu.

Şimdilerde ise kütüphanemizdeki tırtılın yanında oturup, kelebek olduktan sonra yaşadığı maceraları ilgiyle dinliyorlar.

Bu keyifli etkinlik için çok değerli Tülin Kozikoğlu’na teşekkür ederiz.