ÇANAKKALE ZAFERİ

18.03.2014 Salı günü okulumuz Vahan Kartallıoğlu salonunda Çanakkale Zaferini kutladık. Programın sunuculuğunu 4. Sınıf öğrencilerinden Andrea Menteşe’nin yaptığı kutlama 1 dakikalık saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı müzik öğretmeni Karin Susmak yönetiminde söylenerek başladı. Türkçe öğretmenimiz Evren Çalışkan’nın İstiklal Marşımızın kabul edilişi ile ilgili konuşmasının ardından 5. Sınıf öğrencileri Çanakkale Zaferi ile ilgili sözleri okudular. Daha sonra müzik öğretmenimiz Karin Susmak “Çocuk Gözüyle Çanakkale” adlı anıyı okudu. 8. Sınıf öğrencileri “Çanakkale Şiirini” , 7. Sınıf öğrencilerimiz ise “Çanakkale Anıları”nı okudular. Bilgisayar öğretmenimiz Özgür Can Karaduman’nın hazırladığı Çanakkale Belgeselin ardından okul koromuzun söylediği marş ve türkülerle kutlama sona erdi.