Dikran Efendi Karagözyan'ı saygı ve minnetle andık...

Karagözyan Ermeni Yetimhanesi Vakfı kurucusu Dikran Efendi Karagözyan'ı ölüm yıldönümü vesilesiyle kabri başında ve okulumuzda düzenlediğimiz törenle saygı ve minnetle andık.

Bu yıl 25. ve 50. yıl mezunlarına rozet ve plaket verilmesiyle başlayan anma programımız, Dikran Efendi anısına hazırlanan "Arşivden Fotoğraflar" sergisinin gezilmesiyle devam etti.

Mezunlar arşivlerden çıkarılan toplu öğrenci grup fotoğrafları üzerinde kendi isimlerini ve hatırladıkları diğer öğrencilerin isimlerini işaretlerken Karagözyan yuvasında yaşadıkları eski anıları hatırladılar. Geleneksel yemek sofrasına hep birlikte oturan misafirlerimiz, duygu ve minnet hisleriyle dolu bir günün ardından, hep birlikte paylaşılan "Karagözyan" hissini geleceğe taşımak duygularıyla okuldan ayrıldılar.

Anma etkinliğimize katılan tüm değerli misafirlerimize teşekkür ederiz.