Ermenice Flip Quiz Bilgi Yarışması

Ermenice zümremizin Tarkmançats çalışmaları kapsamında düzenlediği “Ermenice Flip Quiz Bilgi Yarışması” 6 Aralık Salı günü okulumuzda gerçekleştirildi.

Ortaokul öğrencilerimizin katıldığı yarışmada, “Dil Aileleri, Ermeni- Ermenice, Çevirmen, Eski Toplumlar, İnanç ve Genel” kategorilerinde 100 puandan 500 puana kadar toplam 30 soru yer aldı.

“Random Name” yöntemi ile belirlenen grupların ardından yarışmaya başlandı. Gruplar istedikleri kategoriden ve puandan soruları açtırarak 45 saniye içinde cevaplamaya çalıştılar. Heyecanlı anlara sahne olan yarışmada her üç grup da başarılı performans sergileyerek birbirine çok yakın puanlar aldılar. Yarışmaya katılan her öğrenciye birer katılım sertifikası verildi. En yüksek puanı alarak birinci olan grup üyelerine ise William Saroyan kitapları armağan edildi.

Sertifika töreninin ardından okul koromuz sahne aldı. Arkadaşlarının gitar ve piyano performanslarıyla eşlik ettiği “Gakavik, Mesrob Maşdotz ve Tamzara” şarkılarını tüm salon coşkuyla seslendirdi.

Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.