ERMENİCE HARFLERİNİN BULUNUŞU

Okulumuzda “Tarkmançatz Bayramı Kutlamaları” kapsamında düzenlenen şenliklerin finali, 20.10.2012 Salı günü çeşitli oyunlar düzenlenerek gerçekleştirildi.
          Oyunların amacı, ana dilimizi kullanarak öğrencilerimizin eğlenmelerini sağlamaktı. Birinci ve ikinci sınıf öğrencileri “Twister” adlı bir oyun oynadılar. Oyunun kuralı, öğrencilerin öğretmenin komutuyla halı üzerinde ayak ve ellerini birlikte hareket ettirebilmeleriydi. Yedinci sınıf öğrencileri ise, belirlenen bir konu hakkında kompozisyon yazdılar. Okulumuz öğretmenlerinden oluşan juri, en iyi kompozisyonu seçti. Ardından dördüncü sınıf öğrencileri “Ermeni Harflerinin Bulunuşu”nu drama şeklinde sahnelediler.
          Okul koromuzun seslendirdiği ermenice şarkılardan sonra etkinliğe katılan tüm öğrencilere sertifika ve hediyeler verildi.