"GÜVENLİ YAŞAM" SEMİNERİ

27 Şubat Çarşamba günü, okulumuzda “Güvenli Yaşam” kapsamında bir seminer gerçekleşti.
İstanbul Valiliği, Afad (İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü), İstanbul İl Özel İdaresi ve İPKB (İstanbul Proje Koordinasyon Birimi) nin  destekleriyle, hem öğretmenlerimizi hem de öğrencilerimizi kapsayan eş zamanlı bir seminer gerçekleşti. .
Öğrencilere yönelik olan seminerde afet bilinci, afetlere hazırlık ve bireylerin güvenli yaşam kültürü edinmelerini konu alındı. Ayrıca İstanbul’da her an bir deprem olma olasılığına değinen Sayın Yeşim Hekim “İstanbul’da herkesin afetlere hazır olduğu takdirde hiçbir can ve mal kaybının olmayacağına” dikkat çekti.
Öğretmenlere yönelik seminerde ise afet ve acil durum planları ile ilgili çeşitli bilgiler aktarıldı.