Hinenor - Hedef 10 Okulumuza 10 Tekerlekli Sandalye

2019 – 2020 eğitim öğretim yılında “Tüketim alışkanlıklarımızı biraz değiştirebilir miyiz?” diyerek yola çıktık; öğrenci, öğretmen, veli ve okul aile birliğimiz işbirliğiyle “Hinenor” geri dönüşüm pazarı projesini gerçekleştirdik. Proje kapsamında evlerimizde kullanmadığımız eşyaları okulumuzda topladık, sınıfladık ve “Hinenor” geri dönüşüm pazarımızda yeni sahipleriyle buluşturduk.

Elde ettiğimiz gelirle “10 okulumuza 10 tekerlekli sandalye” alma hedefimize ulaştık. Pandemi dolayısıyla ertelenen tekerlekli sandalyelerin okullara teslimini, Uluslarası İnsani Dayanışma Günü vesilesiyle; 7. Sınıf öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul aile birliği başkanı ile okullarımızı ziyaret ederek gerçekleştirdik. Bu projenin öğrencilerin birbirleri ile tanışmalarına imkan tanıması da bizleri ayrıca mutlu etti. Bizi ağırlayan tüm okullara misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.