TALİNE KONSERİ İLE KARAGÖZYAN OKULU 100. YIL ETKİNLİKLERİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Çocuk şarkılarının sevilen ismi Amerikalı Taline 02.04.2013 Salı günü, Şişli Kent Kültür Merkezi’nde verdiği konserle küçük hayranlarıyla buluştu. Taline ve arkadaşları, saat 12.00 ve 15.00’de iki konserle sahne aldı. Karagözyan 100. Yıl Komisyonu’nun düzenlediği bu konser, cemaatimizin 3 ve 8 yaş arası küçüklerine Paskalya armağanı oldu. Açılış konuşmasını, Ana Okulu Müdürü Arusyak Koç Monnet’in yaptığı konserde, Komisyon başkanı Hayk Aslanyan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve yardımcısı Vazken Barın’a birer teşekkür plaketi sundu. Açılış konuşmasının ardından Taline’nin sahne almasıyla çocukların coşkusu da arttı. Taline’nin bütün şarkılarına eşlik ederek eğlenen çocuklara çıkışta Taline’nin DVD’si hediye edildi.