İLKOKULU TANITIM TOPLANTISI

22 Nisan Pazartesi günü okulumuz Vahan Kartallıoğlu Salonu’nda ilkokul tanıtımı gerçekleştirildi.
            Sunumda, Okul Müdürü Meri Kristin Tahmizoğlu 4+4+4 eğitim sistemi, okulun genel yapısı ve işleyişi, uygulanan PYP Programı hakkında; İngilizce programı ve Cambridge sınavına giriş ve sertifikasyon hakkında; Ölçme Değerlendirme Uzmanı Tamar Somuncuyan, ölçme değerlendirme sistemi, proje ve performans görevleri, portfolyo sunumları ve okulumuzun uyguladığı genel sınav sistemi hakkında; Okul Rehber öğretmeni Bianka Mamigonyan  ise, rehberlik bünyesinin verdiği hizmetler ve sınıf rehberlik uygulamaları hakkında sunum yaptılar. Sunumun ardından velilerin soruları yanıtlandı ve veliler sergilenen öğrenci çalışmalarını inceleme fırsatı buldular.