Kara Cuma'ya inat, Yeşil Pazar'da buluştuk!

Karagözyan Okulu Toplumsal Sorumluluk Projesi “Hinenor” ikinci el pazarı etkinliğinde 1 Aralık Pazar günü bir araya geldik. Sloganımız “Kara Cuma’ya inat, Yeşil Pazar’ı bizimle geçir! Tüketim alışkanlıklarını değiştir.” idi.

Son yıllarda önüne geçilemeyen üretim-tüketim çılgınlığının, dünyamızın doğal kaynaklarına ve iklim krizine etkilerine dikkat çekmek için gerçekleştirdiğimiz etkinlikte; ikinci el kitap, oyuncak, giysi, aksesuar, züccaciye ve bebek eşyalarının satışa sunulduğu stantlarda öğrencilerimiz ve okul aile birliği üyelerimiz görev aldılar. Gün içerisinde, öğrencilerimizin müzik dinletisi ile ruhlarımızı beslerken, gün boyu süren belgesel gösterimi ile bilgilendik. Evlerimizde rahatlıkla uygulayabileceğimiz ‘Zehirsiz Temizlik’ bilgilendirme standımızla ekolojik yaşama birlikte adım attık.

Etkinliğe gösterilen yüksek ilgi sayesinde “10 Okulumuza Tekerlekli Sandalye” hedefimizi de gerçekleştirdik. Biz bu işi o kadar sevdik ki baharda da tekrarlamaya karar verdik.

Bu projeyi geliştiren öğretmen ve öğrencilerimize, iş birliği içinde çalışarak projenin gerçekleşmesine destek veren okul aile birliğimize, eşya göndererek katkı sağlayan velilerimize ve o gün etkinliğimize katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.