“MAVİ GEZEGEN” SORGULAMA ÜNİTESİ

23 Ocak 2013 Çarşamba günü 4. Sınıf öğrencileri “Mavi Gezegen” sorgulama ünitesi kapsamında okulumuzun öğrencilerine ve velilerine, ünite boyunca yapılan çalışmalar ve araştırılıp öğrenilen bilgiler doğrultusunda bir sunum yaptılar. Bu sunumda ,aynı zamanda kendilerinin başlatmış oldukları “Geri Dönüşüm Projesi”nden de bahsettiler ve tüm okul öğrencilerine de bu çalışmalarına katkıda bulunmaları için çağrıda bulundular. Proje dahilinde tüm okul öğrencileri evlerinden getirdikleri atıkları, okulumuzda 1 hafta boyunca bulunacak olan geri dönüşüm kutularına atacaklar ve belediyemiz tarafından bu kutular toplanıp içlerindeki atıklar geri dönüşüm merkezlerinde tekrar kullanıma hazır hale geleceklerdir. 4. Sınıf öğrencileri aynı zamanda kendilerinin hazırlamış oldukları drama çalışmasını da sundular. Doğayı konuşturdukları bu drama gösterisinde her bir öğrenci kendi hazırlamış oldukları tişörtleri giyerek  doğa adına tüm izleyenlere güzel ve anlamlı bir mesaj vermiş oldular.