MEZUNİYET TÖRENİ

20 Haziran Cuma akşamı okulun bahçesinde 8. Sınıf öğrencilerinin sene sonu töreni gerçekleştirildi. Törene öğrenci velileri, Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, Karagözyan Okulu Yetişenler Derneği, Kadınlar Kolu, Okul Aile Birliği, 100. Yıl Komisyon ve üyeleri, Kınalı Ada Dinlenme Evi yöneticileri ile cemaatimizin hayırseverleri de katıldı.  Sunuculuğu 7. Sınıf öğrencimiz Karla Demirci ile 6. Sınıf öğrencimiz Aren Demirci’nin yaptığı gecede; Okul Müdürü Arusyak Koç Monet öğrencilere eğitim yaşantılarıyla ilgili temennilerde bulundu. Sınıf rehber öğretmeni Clodya Demir duygularını dile getiren bir konuşma yaptı. 8. Sınıf öğrencilerinden Arda İpek ve Sera Çitciyan’nın veda konuşmalarını yapmalarının ardından öğrencilerin öğrenim belgeleri ve hediyeleri takdim edildi. Okul 1.si Sera Citciyan, 2.si Tina Aksoy, 3.Sü Melissa Yirmi ayrıca başarı plaketlerine sahip oldular. Koronun Ermenice, İngilizce, Türkçe seslendirdiği şarkıların yanı sıra “Greace Müzikali”nden de bir sahne canlandırıldı. Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Dikran Gülmezgil’in yaptığı konuşma, toplu pasta kesiminin ardından, öğrenciler müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.
          Mezun olan tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında ve yaşamlarının her alanında başarılar dileriz.