Öğrencilerimizin hazırladıkları animasyon filmler 4. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nde!

Anasınıfından yedinci sınıfa kadar olan öğrencilerimizin okulumuzdaki animasyon derslerinde Ermenice ve Türkçe olmak üzere çift dilde hazırlamış oldukları “Yüzyıllık Ağaç”, “Cıbıristan” ve “Gri Tırtıl” animasyon filmleri 4. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nde gösterimde olacak.

Gösterimler 19 Nisan- 23 Mayıs tarihleri arasında Beyoğlu Antrepo1’de gerçekleştirilecektir.

Ayrıca 2 Mayıs Pazartesi günü 13.00 - 15.00 saatleri arasında animasyon öğretmenimiz Havva Kangal Erdoğan, iki öğrencimizin de katılımıyla Beyoğlu Antepo1’de “Çizgi Film / Animasyon Workshop” çalışması yapacaktır.