OKUL KURUCUMUZ DİKRAN EFENDİ KARAGÖZYAN’I ANDIK

10 Ocak Perşembe günü Galata Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi’nde düzenlenen Surp Badarak ayininde, okul kurucusu Dikran Efendi Karagözyan’ı andık. 12 Ocak Cumartesi günü 12.30’da Şişli Ermeni Mezarlığı’ndaki Karagözyan Aile Kabristanı ziyaret edildikten sonra, geleneksel “Fasulye Günü”  vesilesiyle okulumuz Vahan Kartallıoğlu Salonunda misafirler ağırlandı. Okulumuz Ermenice öğretmenlerinden Mari Arzuman’nın hazırladığı ve sunuculuğunu yaptığı bir sunum gerçekleştirildi.
            Eski Karagözyan  mezunlarından Sn. Hayk Nışan, Sn Toros Alcan, Sn. Agop Taşkın, Vakıf Yönetim Kurulu üyelerinden Sn. Artin Kileci, Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız  Sn. Dikran Gülmezgil anılarını paylaşarak bizlere duygulu anlar yaşattılar.