OKULUMUZDA KARNAVAL COŞKUSU

07.02.2013 Perşembe günü, Şişli Belediyesinin katkılarıyla okulumuz bahçesinde karnaval şenliği düzenlendi. Okul bahçesine mini basket sahası, futbol sahası, top havuzu, kaydırak gibi çeşitli şişme stantlar kuruldu. Öğren­ciler bu alanlarda gönüllerince eğlendiler. Şişme stantlar dışında, yüz boyama, palyaço gösterisi, çeşitli animasyonlar ile balondan çeşitli hayvan figürleri yaratma bölümlerine yer verildi. Ayrıca bahçeye konulan mısır patlatma-pamuk şeker-macun-kağıt helva arabaları da öğrencilerin şenliğine neşe kattı.
         Şişli Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül’ün katılımıyla start verilen “Karnaval Şenliği”ne ayrıca okul kurucu temsilcimiz, yönetim kurulu ve kadınlar kolu üyeleri ile okul aile birliği ve velilerimiz de katılım gösterdi.