“PROJE TABANLI ÖĞRENME MODELİ” ATÖLYE ÇALIŞMASI

Okulumuz öğretmenleri 22- 25 Haziran 2015 tarihleri arasında, Fulya Sarı yönetiminde yapılan  “Proje Tabanlı Öğrenme Modeli” başlıklı atölye çalışmasıyla yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıklarına devam ediyor.
      Gruplar halinde uygulama çalışmalarının yapıldığı atölyede; Proje Tabanlı Öğrenme Modeli’nin ne olduğu, nasıl uygulandığı, neden ve nasıl ortaya çıktığı, dünyada hangi ülkelerin bu modeli kullandığı başlıkları ele alındı. Okul yöneticileri ve destek birim çalışanlarının da birlikte uygulamalar yaptığı atölyede, katılımcılar temalar etrafında örüntüler yapmak, birden fazla derste eşzamanlı olarak uygulanabilecek ders planları hazırlamak, etkin ve yaratıcı öğretim stratejilerini uygulamak gibi alanlara odaklandılar.
      Yıl içine de yayılan atölye çalışmaları ve danışmanımızın bölüm öğretmenleriyle sürekli olarak yapacağı mentorluk çalışmalarıyla okulumuz Proje Tabanlı Öğrenme'de önderlik yapmaya hazırlanıyor.