Senarist- Yazar Muharrem Buhara İle İmza Günü ve Söyleşi Etkinliği

24 Şubat Pazartesi günü senarist- yazar Muharrem Buhara’yı “Ara Güler: iyi fotoğrafçı dikiş makinesiyle de resim çeker” adlı kitabı hakkında konuşmak üzere okulumuz kütüphanesinde ağırladık. Söyleşiye daha önce kitabı okuyan 4. ve 5. Sınıf öğrencilerimiz katıldı. Ara Güler’in fotoğrafları ile ilgili barkovizyon sunumu yapıldı. Öğrencilerimiz, yazarımıza fotoğraflar hakkında sorular sordular. Özellikle,  Ara Güler’in ünlü ressam Salvador Dali’nin fotoğrafını çekerken yaşadığı zorluklar öğrencilerimizin ilgisini çekti. Salvador Dali’nin sürekli hareket eden, yerinde duramayan bir ressam olduğunu öğrendiler. Ardından Muharrem Buhara ve yazarlığı, Ara Güler ve fotoğrafçılığı hakkında merak ettiklerini sordular. Öğrencimizden gelen bir soru üzerine yazarımız Ara Güler’in çok etkilendiği ve kitapta yazılmamış bir anısını da bizlerle paylaştı. Yazarımızın öğrencilerin kitaplarını imzalamasıyla etkinliğimiz son buldu.