TALİNE 'YLE SÖYLEŞİ

01.04.2013 Pazartesi günü Okulumuz Vahan Kartallıoğlu Salonunda, çocuk şarkılarının sevilen ismi Amerika’lı Taline okulumuzu ziyaret etti. Tüm okullarımızın ana sınıfı ve ilköğretim öğretmenlerinin bir araya geldiği paneli Bercuhi Berberyan yönetti. Bercuhi Berberyan’ın kendi meslek yaşantısından anılarını paylaşarak, deneyimlerini aktardığı panelde Taline ve eşi Aleks kendileri hakkında bilgiler verdiler. Müziğe başlama hikayeleri, çeşitli ülkelerdeki çocuklarla bulundukları paylaşımlar, konserleri hakkında bilgi verip, Bercuhi Berberyan’ın kendilerine yönelttiği soruları yanıtlayan  ikiliye daha sonra katılımcı okulların öğretmenleri de hem teşekkür ederek hem de sorular yönelterek keyfli bir sohbet ortamı oluştu.