Yeni Eğitim Öğretim Yılını Coşkuyla Karşıladık

19 Eylül Pazartesi günü ilk zilin çalmasıyla birlikte yeni eğitim öğretim yılına coşku ve heyecan dolu bir başlangıç yaptık. Açılış konuşmalarıyla başlayan törenimizde;   öğrencilerimiz koro eşliğinde şarkılar söyledi, başarılı ve renkli bir eğitim yılı dileğiyle gökyüzüne rengarenk balonlar uçurdu. Öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılıyla ilgili düşüncelerini yazı ve resimlerle anlattıkları küçük kâğıtları dilek ağacımıza asmalarıyla törenimiz son buldu.

Bu yıl velimiz olan İstanbul Milletvekili Sayın Selina Doğan da törende bizlerle birlikteydi. Okulumuzun eğitim modeli ve yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili düşüncelerini öğretmenlerimizle paylaşan Doğan, açılış heyecanımıza ortak oldu. Kendisine teşekkür ediyor, meclisteki görevinde başarılar diliyoruz.