ZEKÂ VE AKIL OYUNLARI TURNUVASI BİRİNCİSİ KARAGÖZYAN!

Okulumuz Akıl Oyunları Takımı, 28 Mayıs Cumartesi günü Sait Çiftçi İlkokulunda düzenlenen “Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Zeka ve Akıl Oyunları Turnuvası”na katıldı. İki aşamada gerçekleştirilen turnuvada okulumuz öğrencileri her iki aşamada da birinci gelerek okulumuza plaket kazandırdılar.

Öğrencilerin sudoku, kendoku, karekarala, eşini bul, sihirli piramit, abc bağlamaca, apartmanlar, bölgesel sudoku, gölgesini bul, boşta kalan kelime, 3*3 lük kare oyunu, farklı olanı bul, sütun işlem, mantık oyunları ve resfebe oyunlarıyla değerlendirildiği birinci aşamada, 6. sınıf öğrencilerimizden Tara Zilman ve 7. sınıf öğrencilerimizden Aleksan Zaruki özel okullar kategorisinde birinci gelerek çeyrek altın ile ödüllendirildiler.

Öğrencilerin mangala ve koridor oyunlarıyla değerlendirildiği ikinci aşamada da öğrencimiz Aleksan Zaruki birinci gelerek ikinci çeyrek altın ödülünü kazandı.

Turnuvaya katılan her okula Şişli İlçe Eğitim Müdürlüğü tarafından birer “ Zekâ Dostu Okul” sertifikası verildi.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.